Äiti ei osta rintaliivejä

Oletan että haluaisit mennä ensimmäistä kertaa ostamaan liivit? Siinä tapauksessa ei auta mikään muu kuin suoraan sanominen. Olen 14v tyttö ja mä en saa rintsikoita!

Eikö olisi jo aika ostaa rintsikat? Mun äiti ei anna ostaa minkään laisia . Tytön isä toi laivalta tuliaisia tytölle! Mä oon aina ostanut vääränkokoisia rintaliivejä!

Nyt kyselisin apuja miten kertoa tytölle menkoista? VälimuistissaSamankaltaisiaItseläni ei ollut vielä tuon ikäisenä rintsikoita, kun äidin kanssa niistä ei tullut puhetta enkä itse kehdannut ostaa. Minua kiusattiinkin koulussa siitä, joten pelkään . Se on katsos se että äidit ei halua että oma pikku-tyttö kasvaa. Mun äiti vei mut vaa kauppaa ja sit se ojens mulle rintsikoita ja sano et mee sovittaa. No sori nostan tän nyt mutta itekin ajattelin ostaa rintsikat ku en oikeesti kestä ku näkyy . Mutta tuntuu, etten osaa ostaa itse, ja jos ostaisin niin mitä äiti siihenkin.

Aikuisen naisen rintaliivejä tai edes sen mallisia ei ostettu, vaan . Olin kateellinen ystävälleni, jolle äitinsä oli kertonut hyvissä ajoin.

Ja sitten vaikka ostaa valmiiksi siteitä tai tampooneja työlle itselleen kaappiin. Rintaliiveistä ei tarvinnut puhua mitään koska kyllä hän itse osasi katsoa . Lisäksi puhtaita alusvaatteita alushousuja, rintaliivejä ja sukkahousuja. Miksi ei osta omia naisten alusvaatteita, miksi pitää olla äidin vanhat? Ja hankalaahan tytön on vaikka liikuntatunneilla olla, jos ei ole rintsikoita ja kuitenkin ihan kunnon rinnat.

Sehän on täysin normaali asia, ei ole mitään häpeämistä että olet nainen! Mun äiti ostaa mulle rintsikoita, ja haluaisin käyttää, mutta en viitti .

loading...

Recent Posts

loading…


Archives