Gina tricot kristen farkut

Meiltä löydät uusia farkkuja joka päivä. Meiltä löydät erinomaisesti istuvat farkut kaikkiin tyyleihin ja kaikille vartalotyypeille. Välimuistissa495 € – ‎varastossaKristen farkut 49.

EUR, Kapeat, ohuet farkut, Uutuuksia joka päivä. Gina Tricot tarjoaa muotia verkossa kaikenikäisille naisille. Skinny, slim tai normaali istuvuus.

Mä olen käyttänyt viimeiset kolme vuotta pelkkiä Kristen-farkkuja. Mulla on niitä monessa eri värissä, korkealla . Lahjetta kavennettu hieman alavetoketjun yläpuolelta. Survoutuessani Gina Tricot’n Kristen Zip Jeans –farkkuihin manasin Annun neuvot ja pidin epämääräistä ähkintää pukukopissani. Noi Gina Tricotin Kristen Zip Jeansit ovat istuvuudeltaan ehkä parhaat farkut mitä mulla on ollut.

Nää on pari vuotta vanhat ja ihan yhtä napakat kuin ostettaessa. Ehdottomasti Ginatricotin kristen farkut! Mulla on kyllä myös noi Gina tricotin Kristenit, mutta ne ehkä .

loading...

Recent Posts

loading…


Archives