Sara ollila wanhat

Vaihtovuoden takia mä tanssin wanhat pari viikkoa sitten. Sain onnekseni isosiskon kuvaamaan tätä päivää, ja mulle jäi aivan ihana . Suoraan helmikuun postauksesta napatut kuvat on tämän postauksen keskipisteenä.

Wanhat oli ja meni, ja nyt on vihdoin kaikki niihin liittyvä hössötys ohi! Kerroin muistaakseni wanhoja edeltävänä viikkona olleeni kipeenä, . Nyt mulla on toisenlaista pulmaa, nimittäin wanhat on edessä jo puolentoista kuukauden päästä. Näin matti-myöhäisenä mulla ei vielä ole sitä .

Sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja tsekkailla vaatekaapista käyttämättömät vaatteet. Mulle tuli edelliseen postaukseen kommenttia kengistä, joilla mä tanssin wanhat. Pukukoodista poikkeavilla hopeisilla sandaaleilla tanssit sujui . Pari vuotta sitten hyppäsin siihen ikään, kun aloin yrittää hoitaa asioita itse.

Vaihtovuoden aikana musta kasvoi toki itsenäisempi . Ihanaa wanhojen päivää kaikille wanhoille ja supereita penkkareita . Vaihtovuoden takia lukion toinen vuosi on lopuillaan, ja sen takia tanssin helmikuun puolessa välissä wanhojen tanssit.

loading...

Recent Posts

loading…


Archives